תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל מגש טלה יווני לאפות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 492 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש מנטה, בשר טלה, ביצה, ו courgettes. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. עם כפית מתכונים דומים: כבש יווני & מקרוני לאפות, אפיית מגש עוף ים תיכוני, ו מגש בקלה ועגבניות אופים.
הוראות
1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
פופ פירורי הלחם, בשר כבש, ביצה והרבה תיבול בקערה. באח בחצי בצל ומפזרים במחצית המנטה הקצוצה. תן לכל דבר שילוב טוב וצורה לתוך 8 קציצות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
טלה טחון
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
תערובת עוגה טבעית באריזה
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
יוונית עובד ממש טוב עם Agiorgitiko, Assyrtiko, ו Moschofilero. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Skouras סנט ג ' ורג ' Agiorgitiko. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.