אפיית פסטה מקסיקנית
מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם גבינת צ'דר, פסטה ספירלית, אורגנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 40%. ציון זה הוא רע למדי. אפיית פסטה מקסיקנית, אפיית פסטה מקסיקנית, ו אפיית פסטה מקסיקנית דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בקר על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את תיבול הטאקו, רוטב העגבניות, הפלפל הירוק והתבלינים. מביאים לרתיחה; מסירים מהאש.
בינתיים, לשלב את הפסטה, 1/2 כוס גבינה ושמנת חמוצה. כף לתוך 2-קט משומן. תבנית אפייה. למעלה עם תערובת בשר וגבינה שנותרה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 30 דקות או עד שהם מחוממים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. פינו נואר האורגני של סטולץ עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סטולץ אורגני פינו נואר
זה פינו מראה היטב עם צבע עשיר עמוק שלה ניחוח פרחוני עבור אורגני קולומביה ערוץ פינו נואר. הכל על מנת שהיין הזה יקבל בברכה שנים של יישון או ישתכר במקום.