אפיית פסטה קרמית
מאפה פסטה קרמי עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-40 מנות. מנה אחת מכילה 74 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. לכי לחנות וקחי קרם קנודסן, רוטב פסטה קלאסי, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו פסטה בראבו: עוף מוקרם פסטה אופים, פסטת פטריות שמנת אופים, ו קרם Sriracha פסטה לאפות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים עד מעורבב היטב.
כפית לתוך צלחת אפייה 13x9 אינץ'.
אופים 25 דקות. או עד מחומם דרך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.