אפיית שעועית לימה
צריך ללא גלוטן וחלב חינם הר ד ' אובר? אפיית שעועית לימה יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 150 קלוריות. אם יש לכם בקר טחון, רוטב עגבניות, תיבול עופות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 39%, המנה הזו לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: לבבי לימה שעועית לאפות, איך לבשל: סיגרילות (שעועית מכונפת), פטאני (שעועית לימה) ודלעת בחלב קוקוס, ו חומוס שעועית לימה.
הוראות
מבשלים את שעועית הלימה לפי הוראות החבילה.
מסננים, שומרים 1/2 כוס נוזלים; הניחו שעועית ונוזל בצד. במחבת מבשלים בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים רוטב עגבניות, סוכר חום, מלח, תיבול עופות ונוזל שעועית שמור.
מניחים את השעועית בתוך 13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה. למעלה עם תערובת עגבניות.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד מבעבע. מערבבים לפני ההגשה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. דיווה ויוה מוסקטו פרוסקו עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו
זר פרחים אלגנטי עם רמזים של לחם חתוך טרי ואפרסק.