אפיית תפוחי אדמה גרוייר
צריך תוספת צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו? אפיית תפוחי אדמה גרוייר יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 12 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 271 קלוריות. אם יש לכם מרק עוף, פלפל, גבינה שוויצרית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 85%, וזה אדיר. מתכונים דומים: אופים ירקות גרוייר, תפוח אדמה, בייקון, טארט גרוייר – פאי תפוחי אדמה, ו טארטלטים של תפוחי אדמה.
הוראות
ב משומן 1-1/2-קו. תבנית אפייה, שכבת מחצית מתפוחי האדמה, הגבינה, המלח והפלפל. חזור על שכבות.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 35-40 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.