פירה בערוגת תפוחי אדמה יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חמאה, פפריקה, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו אפיק פירה, אפיק פירה, ו אפיק פירה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ולבשל במשך 10-15 דקות או עד מכרז. בינתיים, במחבת קטנה, בצל מטגן ושום בחמאה עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מסננים ומחית תפוחי אדמה; מוסיפים את תערובת הבצל, שמנת חמוצה,שמיר, מלח, רוזמרין, קליפת לימון פתיתי פלפל אדום אם תרצה.