קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפל וגבינת צ'דר

אפל וגבינת צ'דר
צריך מנות ראשונות צמחוני? סופלות גבינת תפוחים וצ'דר יכולות להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לך חלב, מלח, תפוח סבתא סמית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 22%, המנה הזו לא כל כך סופר. נסו גבינת עיזים אפויה פעמיים עם סלט תפוחים ואגוזים, צ'דר עירית סופלוס, ו תפוח מקורמל + גבינת צ'דר בייגלה רך עם רוטב טבילה של סיידר תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מחבת גדולה על אש בינונית - גבוהה וממיסים 1 כף חמאה רק עד ששולי החמאה נראים מעט שחומים ומריחים אגוזים, בערך 1 דקה. מערבבים תפוחים לחמאה ומבשלים עד שהם רק מתחילים להתרכך, בערך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מפזרים סוכר וממשיכים לבשל עד שהתפוחים רכים ומעט מקורמלים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
סוכרסוכר
3
מעבירים תפוחים לצלחת ומורחים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
מורחיםמורחים
4
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). משמנים 4 רמקינס בנדיבות בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנורתנור
5
מניחים רמקינס על תבנית גיליון.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מחבתמחבת
6
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת קטנה על אש בינונית; מערבבים פנימה קמח ומבשלים עד שהתערובת חלקה וטעם גולמי של קמח מבושל מתוך הרוקס, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
יוצקים חלב לרוקס, מביאים לרתיחה ומקציפים עד שהתערובת מסמיכה לרוטב לבן חלק, כ -2 דקות. קוק, טאטא, עבור 1 דקה יותר ומסירים מהאש; רוטב לבן מגניב לטמפרטורה פושרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
יוצקים רוטב לבן לקערת ערבוב גדולה ומקציפים מלח, פלפל שחור, פלפל קאיין, אגוז מוסקט וחלמונים. מערבבים גבינת צ ' דר לתערובת רוטב לבן עד לאיחוד יסודי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
פלפל שחורפלפל שחור
חלמון ביצהחלמון ביצה
מוסקטמוסקט
רוטברוטב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
9
מקציפים חלבונים בכוס או בקערת מתכת עד שהם מחזיקים פסגות רכות ורכות, כ -2 דקות. מקפלים בעדינות מחצית מחלבוני הביצה הטרופה לבלילת הסופלה. חזור על הפעולה עם הלבנים שנותרו ליצירת בלילה רכה ואוורירית. מקפלים פנימה תערובת תפוחים מקוררת. מחלקים תערובת לרמקינס מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מקציףמקציף
קערהקערה
10
אופים בתנור שחומם מראש עד שהסופלה עלתה והצמרות משחימות, כ -22 דקות. סופלה תיפול מעט כשהם מתקררים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מגישים חם.