אפס הוכחה: בתולה בגריל עגבניות בלאדי מריה
אפס הוכחה: בתולה בגריל עגבניות Bloody מריאן היא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 102 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות אם יש לך פלפל טחון, מלח, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: בלאדי מריה-ספרדית בלאדי מרי, בלאדי מריה גספצ'ו, ו מריה הארורה של מייקל.
הוראות
גריל חום או מחבת גריל. הגריל חם מספיק כאשר אתה לא יכול להחזיק את היד כמה סנטימטרים מעליו במשך יותר מ 3 עד 5 שניות. ערפל או מברשת עגבניות ובצל קלות עם שמן ומניחים על גריל.
עגבניות גריל ובצל עד מתרכך וחרוך, על 90 שניות לכל צד עבור עגבניות, 5 דקות לכל צד עבור בצל. שים בצד ולתת מגניב.
מניחים פלפל וחלפיניו על הגריל, כמו גם, המאפשר לעור לבעבע ולהפוך שחור. באמצעות מלקחיים, להפוך לעתים קרובות כך כל העור מושחר, כ 6 דקות.
הסר פלפלים מגריל ומניח בשקית נייר.
בואו קיטור עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
כאשר פלפלים קרירים, להסיר גבעולים, זרעים ועור מושחר. אין לשטוף מתחת למים כדי להסיר את העור, כמו זה יהיה לשטוף את הטעם.
מניחים עגבניות, בצל, פלפלים, תבלינים, כוסברה ומיצים בבלנדר ומחית עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. צ ' יל לפחות 2 שעות, ולאחר מכן לבדוק תיבול. (ניתן לעשות יום אחד לפני הזמן.)
כדי לשרת, מערבבים מלח כשר ואבקת צ ' ילי על צלחת. מסגרת זכוכית רטובה עם טריז סיד לסובב זכוכית בתערובת מלח עד שפה. מלא עם מריה דמים ומקשטים כל כוס עם טריז סיד.