אפרסמון סורבה
אפרסמון סורבה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 771 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו אפרסמונים של האצ'יה, מיץ לימון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו קרם אפרסמון סורבה, אפרסמון טיפש פודינג מ אפרסמון עומס יתר, ו שרימפס בגריל עם סורבה גספצ'ו (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 1 כוס מים וסוכר לרתיחה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס. מרתיחים 3 דקות, ואז מגניב. ליבה, רבעון, ואם יש צורך, אפרסמונים זרע. לגרד עיסת עור לתוך בלנדר. פירה עם מיץ לימון עד חלקה מאוד.
מוסיפים סירופ סוכר ומערבבים. צמרמורת עד קר מאוד, לפחות 2 שעות.
להקפיא תערובת במכונת גלידה. (לחלופין, להעביר למחבת אפייה מתכת רדודה להקפיא, ערבוב כל 30 דקות, עד slushy, על 2 שעות.)
העברה למיכל אטום להקפיא. (העקביות של סורבה תישאר רכה.)
* סורבה עשוי להתבצע 4 ימים קדימה.