אפרסק-ברי הפוך עוגה
עוגת אפרסק-ברי הפוכה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 265 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סודה לאפייה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת מחבת אפרסק פירות יער הפוכה, עוגת פירות יער הפוכה, ו שלוש פירות יער הפוך עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1 כף חמאה במחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' על חום בינוני; מפזרים סוכר חום באופן שווה במחבת.
הסר מהחום. מסדרים פרוסות אפרסק במעגל במרכז המחבת; לפזר אוכמניות ופטל באופן שווה סביב פרוסות אפרסק. תניח בצד.
מניחים 1/4 כוס חמאה וסוכר מגורען בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים קליפה, מיץ, חלבונים ביצה, ביצה; לנצח היטב. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח, מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קמח וחמאה לסירוגין לתערובת סוכר, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח.
בזהירות כפית הבלילה על תערובת פירות.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. תריץ סכין מסביב לקצוות של המחבת. עוגה מגניבה לגמרי במחבת על מתלה תיל.
מניחים צלחת הפוכה על מחבת; בזהירות להפוך על צלחת.