קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מגזין

אפרסק ואגוזים מסקרפונה ברוסקטה

אפרסק ואגוזים מסקרפונה ברוסקטה
אפרסק ואגוז לוז מסקרפונה עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 240 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לך אפרסקים, דבש, גבינת מסקרפונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Bruschetta מסקרפונה חרדל, מוסקרפונה תות ברוסקטה, ו תאנה טרייה, ארוגולה, ומסקרפונה ברוסקטה. (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425).בינתיים, לסדר את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה. באמצעות 1 כף השמן, מברשת קלות מאוד את צמרות הלחם עם השמן. הפוך את הפרוסות מעל מברשת עם הנותרים 1 כף שמן. בנדיבות עונה צד אחד רק עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
1 שקית צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)1 שקית צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
1
מניחים את mascarpone וליקר בקערה קטנה ומערבבים לשלב; להפריש.תחצי ותעיפי את האפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
2
חתוך לעובי 1/4 אינץ slices.To מגישים, להפיץ כמות שווה של תערובת מסקרפונה על כל פרוסת לחם. מחלקים את פרוסות האפרסק בין פרוסות הלחם, טפטוף עם הדבש, ומפזרים עם אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
אגוזי לוזאגוזי לוז
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
מים נוספיםמים נוספים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
3
חותכים את הברוסקטה לחתיכות אם תרצה ומגישים.