אפרסק ואגוזים מסקרפונה ברוסקטה
אפרסק ואגוז לוז מסקרפונה עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 240 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לך אפרסקים, דבש, גבינת מסקרפונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Bruschetta מסקרפונה חרדל, מוסקרפונה תות ברוסקטה, ו תאנה טרייה, ארוגולה, ומסקרפונה ברוסקטה. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425).בינתיים, לסדר את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה. באמצעות 1 כף השמן, מברשת קלות מאוד את צמרות הלחם עם השמן. הפוך את הפרוסות מעל מברשת עם הנותרים 1 כף שמן. בנדיבות עונה צד אחד רק עם מלח.
מניחים את mascarpone וליקר בקערה קטנה ומערבבים לשלב; להפריש.תחצי ותעיפי את האפרסקים.
חתוך לעובי 1/4 אינץ slices.To מגישים, להפיץ כמות שווה של תערובת מסקרפונה על כל פרוסת לחם. מחלקים את פרוסות האפרסק בין פרוסות הלחם, טפטוף עם הדבש, ומפזרים עם אגוזי לוז.
חותכים את הברוסקטה לחתיכות אם תרצה ומגישים.