אפרסק טארט טאטין
אפרסק טארט טאטין עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך כל המטרה קמח, חומץ תפוחים תפוחים, אפרסקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: אפרסק טארט טאטין, אפרסק טארט טאטין, ו אפרסק-נקטרינה טארט טאטן.
הוראות
מערבבים תחילה 5 מרכיבים במעבד. באמצעות פניות on / off, לחתוך חמאה עד צורות ארוחה גס.
הוסף 3 כפות מים קרח וחומץ; באמצעות / כיבוי פונה, להתמזג עד טופס גושים לחים, הוספת מים נוספים אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור. לשטח לדיסק. לעטוף פלסטיק; צמרמורת לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 11 אינץ'.
העברה לתבנית אפייה ללא מסגרת. מכסים ומקררים בעת הכנת מילוי.
מחממים תנור ל 218°. מערבבים סוכר ו 3 כפות מים ב ovenproof כבד (רצוי ברזל יצוק) מחבת בקוטר 9 אינץ ' עם צדדים גבוהים 2 אינץ מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום גבוה ומרתיחים מבלי לערבב עד סירופ הופך צבע ענבר בהיר, מדי פעם מסתחרר מחבת צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה, על 6 דקות. כבה את החימום.
מוסיפים חמאה; מערבבים עד מומס וחלק. מגניב 2 דקות.
מקום 1 חצי אפרסק, מעוגל בצד למטה, במרכז פאן. סדר מגורי אפרסק קרוב זה לזה, מעוגל צד למטה, במעגלים קונצנטריים סביב אפרסק חצי. הקש הנותרים אפרסק חצי ורבע, מעוגל בצד למטה, על גבי השכבה הראשונה. מבשלים מעל חום בינוני עד קרמל מבעבע עבה, כ 20 דקות.
מניחים מאפה מקורר על גבי פירות חמים.
תן לעמוד 3 דקות כדי לרכך. טאק קצוות בצק סביב פירות.
אופים טארט עד הקרום הוא זהוב וממלא מתעבה ומחשיך, על 30 דקות. מגניב במחבת על מתלה 10 דקות.
פלטת מקום על גבי מחבת. באמצעות כפפות תנור, הפוך טארט על מגש.