אפרסק מלבה
אפרסק מלבה דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 414 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם מיץ לימון, חצאי אפרסק, גלידת vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו אפרסק מלבה, אפרסק מלבה, ו אפרסק מלבה ריבה (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים אפרסקים, שומרים סירופ.
יוצקים סירופ שמור לסיר קטן ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים סירופ במהירות, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל מצטמצם בחצי, על 5 דקות.
הסר מהחום, יוצקים לתוך קערה וקריר.
מניחים פטל במעבד מזון או בלנדר; לשפוך סירופ מופחת מיץ לימון. תהליך עד שהרוטב הוא חלק. מתח רוטב דרך מסננת בסדר רשת, דוחף קשה על מוצקים כדי לחלץ כמה שיותר נוזל ככל האפשר. (אתה צריך בערך 2 כוסות של רוטב.)
מסדרים 1 או 2 חצאי אפרסק על צלחות בודדות או בקערות הגשה קטנות. מעל כל אחד עם כף גדולה של גלידה. כפית קצת רוטב פטל על אפרסקים וגלידה. להעביר סביב הנותרים רוטב פטל בצד.