אפרסק עננים
אפרסק עננים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קרם של טרטר, חלבונים ביצה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-20 דקות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: ענני מרנג עם קרם אפרסק, ענני פקאן, ו עננים בשקיעה.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
מקציפים חלבונים בקערה נקייה ויבשה עם מיקסר חשמלי במשך 2 דקות. הכה במלח וקרם של טרטר. להמשיך להכות ויוצקים בסוכר, כמה כפות בכל פעם, עד התערובת היא פיקס מבריק ונוקשה טופס. מקפלים בוניל.
מניחים בצלחת עוגה משומנת או כף או צינור על גיליונות אפייה מצופה קלף.
מניחים בתנור שחומם מראש ומכבים את התנור. השאירו מקצפת בתנור סגור 8 שעות או לילה. כדי לשרת, מניחים מרנג על מגש הגשה ומסדרים אפרסקים על גבי.