אפרסק פיקנטי בשר חזיר פילה
אפרסק פיקנטי בשר חזיר Tenderloin עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 810 קלוריות, 94 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם רוטב אדובו מפלפלים צ'יפוטלה, שמן זית, פילה חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפרסק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק כקינוח. עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. נסו פילה חזיר עם אפרסק ורוטב פקאן, בשר חזיר פילה עם קומפוט עגבניות-אפרסק, ו בשר חזיר פילה עם קומפוט עגבניות-אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מערבבים דבש, שמן זית, מיץ ליים, פלפל צ ' יפוטלה, 3 כפות רוטב אדובו, ושום יחד בקערה.
מניחים פילה בתבנית אפייה; למעלה עם פרוסות אפרסק.
יוצקים רוטב דבש מעל פילה. מכסים במכסה או בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהבשר כבר לא ורוד במרכז, 30 עד 45 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות c).
תן לנוח במשך 10 דקות; לחתוך לפרוסות דקות מאוד.
מגישים עם אפרסקים מבושלים ומיצי פאן.