אפרסק ריקוטה טארט
אפרסק ריקוטה טארט דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 340 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, פפיטס, אגוז מוסקט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: טארט ריקוטה, טארט אספרגוס ריקוטן, ו טארט תרד ריקוטה.
הוראות
ממלאים סיר בינוני עם מים ומביאים לרתיחה. זרוק את האפרסקים לתוך המים במשך 10 שניות.
הסר ושטוף מתחת למים קרים. השתמש בסכין קטנה כדי להחליק את העורות.
חותכים כל אפרסק ל 8 טריזים; להפריש.
שלב את ריקוטה ו 1/4 כוס הסוכר; להפריש. בקערה קטנה, לשלב את הקינמון, אגוז מוסקט, ואת הסוכר שנותר; להפריש.
קמח קלות את החלק האחורי של תבנית אפייה גדולה.
מרדדים את הבצק פיצה 1/4 אינץ ' עבה.
מניחים את הבצק על גב גיליון האפייה ומברישים אותו עם חצי החמאה. מחממים גריל גז גבוה; להתאים את הטמפרטורה נמוכה לאחר 15 דקות. (אם בישול על פחם, לאפשר את הגחלים לשרוף עד מכוסה אפר אפור.) באמצעות תבנית אפייה כמו מרית גדולה, להעיף את הבצק ישירות על הגריל. מבשלים עד החלק התחתון של הבצק מתחיל חום, 4 עד 6 דקות. (קרום עשוי בועה.) באמצעות מלקחיים, להחליק את הבצק בחזרה על תבנית האפייה, ולאחר מכן להעיף את הצד ungrilled על הסורג.
צחצח את הצד המבושל של הבצק עם שאר החמאה. סדר את האפרסקים למעלה.
מפזרים את pepitas וסוכר מתובל. מכסים גריל ומבשלים במשך 8 עד 12 דקות או עד החלק התחתון של הקרום חומים. תחליקי על תבנית האפייה.
מגישים חמים עם ריקוטה ממותק.
שיטת יום גשום: מחממים תנור ל 375 F.
מברשת חצי חמאה על תבנית אפייה. הכן את תערובת ריקוטה מתוקה כמו לעיל. הכן את הבצק מלמעלה ומניח אותו על תבנית האפייה.
הסר מהתנור העליון עם האפרסקים, pepitas, וסוכר מתובל.
אופים 10 דקות יותר או עד הקרום הוא זהוב.