אפרסקים ופטל בסירופ אנצ'ו עם חוטי צ' ילה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל אפרסקים ופטל סירופ אנצ'ו עם חוטי צ' ילה. מנה אחת מכילה 177 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . לכי לחנות וקחי פטל, מיץ לימון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. נסו אפרסקים ופטל לבנים בסירופ שמפניה, קפה ו Ancho צ'ילה חצאית סטייק עם ירוק צ' ילה-תפוח להתענג, ו אפרסקים בגריל עם פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים צ ' ילה ב 2 כוסות מים בסיר 1 עד 2 ליטר, נחשף, מתהפך פעם או פעמיים, עד שהתרכך, 15 עד 20 דקות.
להעביר צ ' ילה ללוח חיתוך ולהשליך נוזל בישול.
כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, גזע זרע צ ' ילה, ולאחר מכן בזהירות לקלף את העור בחתיכות גדולות ושמורה.
העברת עיסת צ ' ילה לסיר ניקה ולהוסיף סוכר, 1/2 כוס פטל, קמצוץ של מלח, ומים כוס הנותרים. מביאים לרתיחה על חום מתון, ערבוב עד הסוכר הוא מומס.
הסר סירופ מחום ומכסה מחבת עם מכסה, ואז לתת תלול, מכוסה, 20 דקות.
בעוד סירופ הוא מציץ, פט צ ' ילה העור יבש לחתוך את העור לתוך חוטים עדינים מאוד עם סכין חדה.
יוצקים סירופ דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, לחיצה בעדינות על מוצקים (לא לדחוף מוצקים דרך), ואז להשליך מוצקים. מערבבים מיץ לימון לסירופ.
אפרסקים חצוי לאורך, בור, לחתוך לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. לחלק, יחד עם שאריות פטל כוס, בין 4 קערות רדודות וסירופ כפית על פירות.
מפזרים עם כמה חוטי צ ' ילה.
* סירופ יכול להתבצע 1 שבוע קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש. * חוטי צ ' ילה יכול להתבצע 1 שבוע קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.* זמין בשווקים לטינו, סופרמרקטים רבים, ו kitchenmarket.com.