אפרסקים וקצפת עם קמח תירס-ביסקוויטים כתומים
אפרסקים וקצפת עם ביסקוויטים כתומים מקמח תירס עשויים להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 448 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך סוכר, אבקת סוכר, סוכר חום זהוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אפרסקים וקצפת עם קמח תירס-ביסקוויטים כתומים, אפרסקים עם עוגיות קמח תירס, ו שוק תותים & Chantilly קרם עם לחמניות תירס.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
מערבבים 1/4 כוס סוכר וקליפה כתומה בקערה קטנה, ריסוק קליפה עם גב כף עד שהתערובת היא כתום חיוור.
לטאטא קמח, קמח תירס, סוכר חום, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה.
מוסיפים חמאה; משפשפים בקצות האצבעות עד שהתערובת יוצרת ארוחה גסה.
מוסיפים 2/3 כוס חלב; מערבבים עם מזלג עד הבצק הוא רטוב באופן שווה, מוסיפים יותר חלב על ידי כפות אם יבש. טיפה בצק על ידי 1/3 כוס מלאה על גיליון מוכן, ויוצרים 8 תלוליות ומרווח 1 1/2 אינץ ' זה מזה. שימוש בקצות האצבעות, לשטח כל ביסקוויט כדי 2 אינץ ' עגול.
אופים ביסקוויטים עד חום זהוב ובוחן מוכנס למרכזים יוצא נקי, על 18 דקות; העברה למתלה. (ניתן לעשות 8 שעות קדימה. מגניב לגמרי. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)
לזרוק אפרסקים, 1/3 כוס סוכר, וניל בקערה גדולה; בואו לעמוד 15 דקות, משליך מדי פעם.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח שמנת וסוכר בקערה בינונית עד פסגות טופס.
באמצעות סכין משונן, לחתוך כל ביסקוויט אופקית לשניים.
מניחים חצי תחתון על צלחות. אפרסקים כפית ומיצי שלהם על כל ביסקוויט. למעלה עם קצפת וחולצות ביסקוויט.
אם נייר קלף קשה למצוא, אתה יכול חמאה קמח גיליון אפייה במקום.