קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפרסקים וקצפת עם קמח תירס-ביסקוויטים כתומים

אפרסקים וקצפת עם קמח תירס-ביסקוויטים כתומים
אפרסקים וקצפת עם ביסקוויטים כתומים מקמח תירס עשויים להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 448 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך סוכר, אבקת סוכר, סוכר חום זהוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אפרסקים וקצפת עם קמח תירס-ביסקוויטים כתומים, אפרסקים עם עוגיות קמח תירס, ו שוק תותים & Chantilly קרם עם לחמניות תירס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מערבבים 1/4 כוס סוכר וקליפה כתומה בקערה קטנה, ריסוק קליפה עם גב כף עד שהתערובת היא כתום חיוור.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
כתוםכתום
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
לטאטא קמח, קמח תירס, סוכר חום, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
סוכר חוםסוכר חום
קמח תירסקמח תירס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מוסיפים חמאה; משפשפים בקצות האצבעות עד שהתערובת יוצרת ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
5
מוסיפים 2/3 כוס חלב; מערבבים עם מזלג עד הבצק הוא רטוב באופן שווה, מוסיפים יותר חלב על ידי כפות אם יבש. טיפה בצק על ידי 1/3 כוס מלאה על גיליון מוכן, ויוצרים 8 תלוליות ומרווח 1 1/2 אינץ ' זה מזה. שימוש בקצות האצבעות, לשטח כל ביסקוויט כדי 2 אינץ ' עגול.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטיםביסקוויטים
סרגל אונדססרגל אונדס
בצקבצק
חלבחלב
6
מפזרים סוכר כתום.
מרכיבים שתצטרך
כתוםכתום
סוכרסוכר
7
אופים ביסקוויטים עד חום זהוב ובוחן מוכנס למרכזים יוצא נקי, על 18 דקות; העברה למתלה. (ניתן לעשות 8 שעות קדימה. מגניב לגמרי. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטיםביסקוויטים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
לזרוק אפרסקים, 1/3 כוס סוכר, וניל בקערה גדולה; בואו לעמוד 15 דקות, משליך מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
ונילוניל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח שמנת וסוכר בקערה בינונית עד פסגות טופס.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
3
באמצעות סכין משונן, לחתוך כל ביסקוויט אופקית לשניים.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטיםביסקוויטים
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
4
מניחים חצי תחתון על צלחות. אפרסקים כפית ומיצי שלהם על כל ביסקוויט. למעלה עם קצפת וחולצות ביסקוויט.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
ביסקוויטיםביסקוויטים
אפרסקאפרסק
1
אם נייר קלף קשה למצוא, אתה יכול חמאה קמח גיליון אפייה במקום.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה