אפרסקים מזוגגים בורבון עם יוגורט
והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. אם יש לך שעועית וניל, סוכר חום, אפרסקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו ספייק זה: אפרסקים מזוגגים בורבון עם קרם מסקרפונה, כלבלב בטן ואפרסקים {פנקייק חמאה חום עם אפרסקים מזוגגים}, ו בורבון אפרסקים וקרם קוקוס פנקייק עם סירופ קרם בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
לגרד זרעים שעועית וניל לתוך קערה בינונית.
מערבבים זרעים, שעועית, יוגורט, 1 1/2 כפות סוכר, וקורטוב של מלח.
בואו לעמוד 1 שעה; להשליך שעועית.
שלב הנותרים 1/4 כוס סוכר, קורטוב הנותרים של מלח, בורבון, ותמצית וניל בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
הוסף אפרסקים; לזרוק בעדינות. סדר אפרסקים, בצד חתוך למטה, על גיליון אפייה מצופה קלף. שמור תערובת סוכר.
אופים אפרסקים ב 350 במשך 10 דקות. הפעל חצאי אפרסק מעל; עששת טפטוף עם תערובת סוכר שמורות.
אופים 10 דקות נוספות או עד רק במכרז.