אצבע מלקקת צלעות
אצבע מלקקת צלעות דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 644 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך kikkoman פחות נתרן רוטב סויה, שמן צמחי, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: אצבע מלקקת כנפי עוף טובות, אצבע מלקקת מרק כרישה עם נקניק ושעורה, ו צלעות אצבע דביקות כתומות.
הוראות
חותכים צלעות לחתיכות 1-צלעות ולזרוק עם אבקת שום 1 כפית. חצי חום של צלעות בשמן חם בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה; להסיר. צלעות חומות שנותרו.
מסננים שומן ממחבת. להחזיר צלעות למחבת; מערבבים 1/3 כוס מים, פחות רוטב סויה נתרן, שרי וסוכר חום. מכסים ומבשלים 1 שעה, או עד הצלעות נעשות, ערבוב מדי פעם.