אצבעות עוף מוכות ברביקיו
אצבעות עוף מוכות ברביקיו דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 588 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך רוטב ברביקיו עשן דבש, רוטב ברביקיו עשן דבש, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו עוף מוכה בירה, עוף מוכה בירה עם איולי ענבר, ו יוגורט מוכה בירה עוף מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל חזה עוף לרצועות 3-x 1-inch, ולהניח בצד.
מערבבים קמח והבא 3 מרכיבים בצלחת רדודה גדולה.
לטאטא יחד חלב חמאה, רוטב ברביקיו 3/4 כוס, וביצים בקערה. לדלות חתיכות עוף בתערובת קמח; לטבול בתערובת חלב חמאה, לדלות שוב בתערובת קמח. (אם קמח מקבל דביק, פשוט לחץ לחתיכות עוף.)
יוצקים שמן לעומק של 1 1/2 אינץ ' במחבת עמוקה או תנור הולנדי; חום עד 36
עוף מטוגן, בקבוצות, 5 עד 7 דקות או עד הזהב.
ניקוז על מדפים תיל מעל מגבות נייר.
מגישים עם רוטב ברביקיו נוסף.
צלעות חזיר מוכות ברביקיו: תחליף 3 פאונד צלעות חזיר ארוחת בוקר ללא עצמות עבור עוף, ולהמשיך לפי ההוראות. לקבלת רעיון הגשה טעים, מגישים צלעות מבושלות בביסקוויטים.