אצבעות פרמזן
פרמזן אצבע פעוטות דורש סביב 1 שעה מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 4 מנות עם 357 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 306 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. הרבה אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. לכו לחנות ואספו אחוז יוגורט יווני, שמיר, תפוחי אדמה משיש ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 92%. מתכונים דומים: אצבעות פרמזן, טאטר-פחות פרמזן זוצ'יני פעוטות, ו כמהין פרמזן טאטר טוטס.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
בסיר מכסים את תפוחי האדמה ב -1 אינץ ' מים.
הוסף מספיק מלח כשר כדי שהמים יהיו מלוחים. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים עד שבקושי מתרכך, 10 עד 12 דקות.
יוצקים את תפוחי האדמה על מגש סדינים ועם מגש סדינים נוסף לוחצים לשטח ולשבור את הקליפות.
מוסיפים כמות טובה של מלח כשר (תפוחי אדמה אוהבים מלח), ואז את שמן הזית, הפרמזן והפלפל וזורקים לפיזור.
אופים על מגש גיליון עד פריך, 25 עד 30 דקות, מרפרף מדי פעם.
מגישים חם עם צד של רוטב חווה יווני.
בקערה מערבבים יחד את היוגורט היווני, חלב החמאה, השמיר, השום והדבש.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.