ארבע גבינה פולנטה
ארבע גבינה פולנטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 766 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן למנה. אם יש לכם קמח תירס גס, גבינה נמסה חלב פרה, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו שלוש גבינה פולנטה, קרם שני גבינה פולנטה, ו גבינת צ'ילי פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
להביא את המניה עוף ו 1 1/2 כוסות מים לרתיחה בסיר. להפחית את החום לרתיחה בהדרגה להקציף בקמח התירס. מבשלים, ערבוב, עד מכרז, 30 עד 35 דקות (פולנטה עדיין צריך להיות דק מספיק כדי לשפוך). מערבבים את החמאה, פטרוזיליה, אגוז מוסקט ומלח ופלפל לפי הטעם.
יוצקים רבע של פולנטה העליון עם 1 סוג של גבינה חתוכה על פי בחירתך.
הוסף רבע נוסף של פולנטה ואחריו עוד גבינה חתוכה לקוביות.
הוסף עוד שכבה של פולנטה ואת הגבינה לקוביות הנותרים. למעלה עם שאר פולנטה ומפזרים את Parmigiano-רג ' יאנו.
מקשטים עם רוזמרין ועגבניות. (אם אתה לא מגיש מיד, תן לתבשיל להתקרר, ואז לכסות ולקרר. כדי לחמם, להביא לטמפרטורת החדר, ואז לאפות לפי ההוראות. זה עלול לקחת 10 עד 15 דקות נוספות.)
אופים את התבשיל עד לזהב, 20 עד 30 דקות.
אם יש לך שאריות, מטגנים את הפולנטה ומגישים אותו למחרת בבוקר עם ביצים.