ארבעה פצפוצי תבלינים
ארבעה פצפוצי תבלינים עשויים להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 95 קלוריות. מתכון צמחוני זה משרת 48 . מתכון זה מכלמתכונים יש 46 אוהדים. אם יש לכם מולסה, חמאה, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 11%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו מולסה-ספייס מתפצפץ, פצפוצי חמאה, ו בראוני מתפצח (מתכונים דומים).
הוראות
מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, המלח, הג ' ינג ' ר, הציפורן, אגוז המוסקט והקינמון. הניחו בצד. בקערה בינונית שמנת יחד את הסוכר החום, החמאה והקיצור. מערבבים פנימה את המולסה והביצה. מערבבים בהדרגה את החומרים היבשים עד שהכל משולב. מכסים ומצננים בצק לפחות 1 1/2 שעות.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות ניירות אפייה או מרפדים אותם בנייר אפייה.
מרדדים את הבצק המצונן לכדורי 1 אינץ'.
מגלגלים כל כדור בסוכר הגס. אם אין לך סוכר גס, אתה יכול להשתמש סוכר רגיל.
הניחו עוגיה במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה על דפי העוגיות המוכנים, ושטחו מעט.
אופים 9 עד 12 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהעוגיות נסדקות אך עדיין רכות במרכז.
מוציאים מגיליונות האפייה להתקררות על מדפי תיל. חנות עוגיות מקורר במיכל אטום עד 2 שבועות.