קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

ארבעה שלבים לימון בצל עוף

ארבעה שלבים לימון בצל עוף
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו עוף לימון-בצל בן ארבעה שלבים. המתכון הזה מכסה 40% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 52 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 482 קלוריות. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם טימין, שמן זית, חצאי חזה עוף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. ו 5 היה אומר שזה פגע במקום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 90%. הציון הזה אדיר. נסו עוף גמיש בן 4 שלבים למשפחה ולחברה-עוף לימון-בצל כפרי, אוקאדיצ'ה מודאק-מודאקאם-וולה קוז' וקטאי-וינאיאקה צ'אביתי (שלב אחר שלב ), ו פיצה מחיטה מלאה לפרק לחמניות {עם הדרכה צעד אחר צעד פשוט} (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים את העוף בטימין המיובש, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
3
שים את הקמח בצלחת רדודה. עובדים בקבוצות, מחפרים את העוף בקמח ומוסיפים לתבנית; מטגנים עד לבישול, כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
מעבירים לצלחת ואוהל עם נייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
מוסיפים למחבת את הבצל האדום והטימין הטרי ומבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם ארומטיים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
6
שלב בקערה את היין,מרק העוף ומיץ הלימון 1. הופכים את האש מתחת לתבנית לגובה ומזלפים בתערובת המרק, מגרדים את התבנית בעזרת כף עץ. מבשלים עד שהנוזל מתחיל לרדת, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
7
מסירים מהאש ומקציפים פנימה 1 1/2 כפות חמאה. מתבלים במלח ופלפל. בינתיים הכניסו את התרד לכלי בטוח למיקרוגל והוסיפו 3 כפות מים; מכסים ברפיון בניילון ומיקרוגל עד שהם חמים ונבולים, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
מסננים וזורקים עם יתרת 1/2 כף החמאה, מיץ הלימון שנותר, ומלח ופלפל לפי הטעם. מסדרים על מגש ומעליהם את העוף. כפית את הרוטב על גבי. למנה: קלוריות: 467; שומן כולל: 19 גרם; שומן רווי: 6 גרם; חלבון: 56 גרם; סך הפחמימות: 16 גרם; סוכר: גרם; סיבים: 3 גרם; כולסטרול: 153 מיליגרם; נתרן: 282 מיליגרם צילום מאת צ ' רלס מאסטרס
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה