קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

ארוגולה וגבינת עיזים רביולי

ארוגולה וגבינת עיזים רביולי
מתכון רביולי ארוגולן גבינת עיזים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 5 שעות. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. אם יש לכם ריקוטה, גבינת עיזים מתונה, קמח בתוספת נוספת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. נסו גבינת עיזים-רביולי ארוגולה עם עגבניות-חמאת פנקטה, גבינת עיזים-רביולי ארוגולה עם עגבניות-חמאת פנקטה, ו רביולי עוף בגבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד את כל מרכיבי הבצק במעבד עד שהתערובת רק מתחילה ליצור כדור. ללוש בצק על משטח מקומח קל, המשלב רק קמח נוסף ככל הדרוש כדי לשמור על הבצק מלדבק, עד חלקה ואלסטית, 6 עד 8 דקות. לעטוף בצק בניילון נצמד ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה (כדי להפוך את גלגול קל יותר).
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1
מקציפים יחד קמחים בקערה, ואז תערובת קמח תלולית על משטח עבודה, רצוי עץ, ולעשות היטב במרכז.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים חלמונים, שמן, מלח ומים לבאר. עם מזלג, בעדינות לנצח חלמונים, שמן, ומים עד בשילוב. בהדרגה מערבבים מספיק קמח כדי ליצור משחה, מושך קמח הקרוב ביותר לתערובת ביצה להיזהר לא לעשות פתח בקיר החיצוני של היטב. ללוש את שאר הקמח לתערובת עם הידיים כדי ליצור בצק (זה יהיה רך ודביק). ללוש בצק עד חלקה וגמיש, 8 עד 10 דקות. מכסים עם קערה הפוכה ולתת לעמוד 1 שעה (כדי להפוך את גלגול קל יותר).
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
זנים של פטריותזנים של פטריות
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
מחממים חמאה במחבת כבדה של 12 אינץ ' מעל חום מתון עד שהקצף שוכך, ואז מוסיפים שום, מלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהשום מתחיל להפוך לזהב, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הוסף ארוגולה ו zest ומבשל, מסתובב עם מלקחיים, עד ארוגולה הוא נבול, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
העברת תערובת ארוגולה למסננת בסדר רשת ולחץ עם גב כף עץ כדי לחלץ נוזל עודף, ואז דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
מערבבים יחד תערובת ארוגולה וגבינות בקערה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
חותכים בצק ל 8 חתיכות שוות. מכסים 7 חתיכות עם לעטוף פלסטיק לטפוח החוצה חתיכת הנותרים לתוך מלבן שטוח. אבק בנדיבות עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2
סט רולים של יצרנית פסטה על הגדרה רחבה ביותר. להאכיל מלבן, צד קצר ראשון, דרך רולים. מקפלים מלבן בשלישים, כמו מכתב, ולהאכיל אותו, צד קצר ראשון, דרך רולים. חזור על 6 או 7 יותר פעמים, קיפול בצק בשלישים ומזין אותו דרך רולים, צד קצר ראשון בכל פעם, לאבק עם קמח כדי למנוע דבק. הפעל את החוגה להגדרה הבאה (צרה יותר) והאכיל את הבצק דרך גלילים ללא קיפול, תחילה צד קצר. המשך להאכיל את הבצק ללא קיפול, מה שהופך את החלל בין רולים צרים בכל פעם, עד ההגדרה השנייה לצרה יותר משמש. (לא להתגלגל רזה מדי או פסטה תקרע כאשר מלא.)
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
3
שים גיליון בצק על מגבת מטבח מקומטת קלות (לא בד טרי) עם צד ארוך הקרוב אליך. טיפה 5 או 6 כפות מעוגלות בגודל כפית של מילוי 1 1/2 אינץ ' זה מזה בשורה למטה במרכז חצי ימין של גיליון, ואז להרים חצי שמאל של גיליון לעטוף מעל תלוליות. לחץ למטה בחוזקה אבל בעדינות סביב כל תל, מכריח את האוויר. (כיסי אוויר להגדיל את הסיכוי כי רביולי יישבר במהלך הבישול.)
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
חותכים פסטה (בין תלוליות) עם סכין חדה לתוך בערך 2 1/2 אינץ ' ריבועים. קו תבנית אפייה רדודה גדולה עם מגבת מטבח יבשה נקייה (לא בד טרי), ולאחר מכן לארגן רביולי בשכבה 1 בו. הפוך יותר רביולי עם שאריות חתיכות של בצק ומילוי שנותר באותו אופן, העברה למחבת מרופדת.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1
חמאת חום במחבת כבדה 12 אינץ ' ניקה מעל חום מתון עד קצף שוככת, ואז לבשל צנוברים, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב חיוור, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים שום, פלפל, מלח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השום מתחיל להפוך זהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מוסיפים מיץ לימון ושמן, מחבת מתערבלת לשלב, ולהסיר מחום. (השאר רוטב במחבת.)
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
להביא סיר 6-8 ליטר של מים מלוחים לרתיחה מעל חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה עדינה. בעוד המים הוא חימום, לחמם רוטב על אש נמוכה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים חצי רביולי למים רותחים בעדינות, מערבבים בזהירות כדי להפריד, ומבשלים, התאמת חום כדי לשמור על רתיחה עדינה, עד פסטה היא רק במכרז, 2 עד 3 דקות. הרם רביולי מבושל עם כפית מחוררת, ניקוז היטב מעל הסיר, ולאחר מכן להעביר למחבת עם רוטב בעדינות לסובב מחבת למעייל פסטה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
להעביר רביולי למגש עם חצי רוטב ומפזרים באופן שווה עם חצי ארוגולה טרי קצוץ. חזור עם פסטה הנותרים, רוטב, ארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
רביולירביולי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1
* הבצק יכול להתבצע (אבל לא התגלגל) 6 שעות קדימה ומקורר, עטוף בחוזקה בניילון נצמד.* רביולי יכול להתבצע (אך לא מבושל) 4 שעות קדימה ומקורר, מכוסה בניילון נצמד, במחבת אפייה מצופה מגבת.* מילוי יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקארוגולה קצוץארוגולה קצוץ1(יכול להיות או להרחיק)3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח עוגה (לא עצמי עולה)קמח עוגה (לא עצמי עולה)4largesחלמוניםחלמונים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח רב-תכליתי בתוספת תוספת ללישהקמח רב-תכליתי בתוספת תוספת ללישה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקריקוטה (רצוי טרי; 4 1/2 עוז)ריקוטה (רצוי טרי; 4 1/2 עוז)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שום קצוץ דקשום קצוץ דק128אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כוס גבינת עיזים רכה1/2 כוס גבינת עיזים רכה2(יכול להיות או להרחיק)מיץ לימון טרימיץ לימון טרי11 קילו קישואים,גרידת לימון טרי מגורד דקגרידת לימון טרי מגורד דק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה43אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/3 כוס צנוברים1/3 כוס צנוברים0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 מקל חמאה ללא מלח1/2 מקל חמאה ללא מלח1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב