ארוגולה וסלט צנון עם בטן חזיר מטוגנת וחמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל ארוגולן וסלט צנון עם בטן חזיר מטוגן חם. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 33 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 180 מנות. מתכון זה מ לבן על זוג אורז יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו עלי ארוגולה לתינוקות, צנוניות, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בטן חזיר צלויה עם תפוחי אדמה חמים וסלט צנון סלרי, חזיר Chashu (בטן חזיר מטוגן במרינדה עבור Tonkotsu ראמן), ו בטן חזיר מטוגנת (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את בטן החזיר לקוביות 3/4". שים בטן חזיר בסיר, לכסות עם מים ולהביא לרתיחה. להרתיח במשך 10 דקות.מסננים ולשטוף את בטן החזיר. לשטוף פאן, לשים חזיר בחזרה במחבת עם זנגביל, שום, 4 c מים, סאקה, מרסלה מתוק, ותיבול מאגי.מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך, ואז מבשלים במשך 2 שעות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים סוכר כף יד, ומבשלים עוד 30 דקות (ערבוב מדי פעם.) מבחן בשר חזיר מבושל בטן כדי לראות אם הוא בעל מרקם רך מספיק. מבשלים יותר אם צריך.
מגישים על מיטת תינוק ארוגולה עם צנוניות פרוסות. שמלה עם מיצים מ braise.