ארוגולה נבולה - סלט תרד עם רוטב תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ארוגולה נבולה-סלט תרד עם רוטב תפוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 239 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זרעי דלעת, מלח ופלפל, צנוברים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו ארוגולה תינוק נבול, סלט תרד ופסטה, סלט תרד נבול עם רוטב פטה חם, ו סלט תרד נבול עם רוטב חרדל עוף ודבש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 200 מעלות F.
לזרוק את ארוגולה ותרד יחד על תבנית אפייה גדולה.
אופים בתנור עד נבול, כ 5 דקות, ערבוב בעדינות באמצע האפייה.
להעלות את החום ל 350 מעלות צלוי את השקדים עד קלוי, על 5 דקות.
מניחים את מיץ התפוחים, סיידר תפוחים ותפוחים בבלנדר ומחית עד חלקה.
מוסיפים את האגבה ואת הסוכר החום ומערבבים עד בשילוב. טעם ותיבול עם מלח ופלפל.
מעבירים את הירוקים לקערה גדולה ומוסיפים את השקדים, החמוציות, צנוברים, זרעי דלעת ועגבניות. לזרוק עם מספיק רוטב רק כדי מעיל הסלט.