ארוגולה, פטה ושמיר פריטטה
Arugula , Feta & Dill Frittatan נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ finecooking.com יש 3 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך ארוגולה, שום, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סלט ארוגולה עם זיתים, פטאן ושמיר, מיני פריטטה אפויה עם פטה, תרד, פלפל אדום קלוי ושמיר, ו סלמון ושמיר פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למיקום העליון באמצע וחמם את התנור ל 204°. בקערה גדולה, להכות קלות את הביצים. מערבבים את הפרמז ' ן, פטה, שמיר, וזרימת אור של מלח ופלפל לביצים מכות.
מחממים את השמן ואת השום במחבת nonstick 10 אינץ ' ovenproof מעל חום בינוני גבוה. כאשר השום רוחש ומתחיל להפוך זהב, להוסיף את ארוגולה. מבשלים את ארוגולה, ערבוב כל הזמן, עד נבול, 1 עד 2 דקות. מתבלים קלות במלח ופלפל. להפחית את החום לנמוך, רועד את המחבת כדי להפיץ את ארוגולה באופן שווה.
מוסיפים את תערובת הביצים ומבשלים עדשהאגס מתחיל להגדיר סביב הקצוות, על 1 דקה.
מעבירים את המחבת לתנור ואופים עד שהביצים מנופחות ומוגדרות, 10 עד 12 דקות. שקופית או להפוך את פריטטה על צלחת גדולה, לחתוך לארבעה טריזים ומגישים.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות