ארוגולה, תאנה ופרושוטו טארט
ארוגולה, תאנה ופרושוטו טארט יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 296 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-152 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו על ידי מלבן של בצק עלים, שמן זית, תאנים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פיצה ארוגולה ופרושוטו, פרושוטו עם אגסים וארוגולה, ו ארוגולה-פרושוטו פיצה.
הוראות
מחממים תנור עד 204°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.על משטח עבודה מקומח, לרדד את בצק עלים לתוך מלבן .
מעבירים את הבצק לתבנית האפייה.מסדרים פרוסות תאנה וחצי גבינה למעלה.
אופים עד פחזניות הקרום, כ -15 דקות.לזרוק ארוגולה עם התזה של שמן זית ומלח ופלפל, לפי הטעם. טארט למעלה עם arugula ו פרושוטו חתיכות.
חותכים למנות קטנות ומגישים.