ארוז קון פולו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 54 גרם חלבון, 45 גרם שומן, ובסך הכל של 1049 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 45 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו רוטב ווסטרשייר, מלח, עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. הציון הזה די טוב. נסו ארוז קון פולו, ארוז קון פולו, ו ארוז קון פולו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את העוף, הבצל הרבעוני, 1 כוס מרק עוף, בירה, אדובו טעים, רוטב ווסטרשייר, 1/2 מהכוסברה והשום בסיר גדול או במחבת על אש גבוהה. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד שהעוף מבושל, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוציאים את העוף לצלחת ומניחים בצד להתקרר; פעם אחת מגניב לגרוס ולהניח בצד. מסננים את המרק לקערה דרך מסננת רשת דקה שמשליכה את נתחי הבצל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ויניגרט ורז'וס
3
יוצקים את המרק לכוס מדידה ומוסיפים מים להכנת 4 כוסות נוזלים. מחזירים אותו לסיר או למחבת ומוסיפים את האורז, האפונה, הגזר, השעועית הירוקה, הקטשופ והמלח. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
גב שומן חזיר
חבילת בשר חזיר פרוס דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
בינתיים ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מוסיפים את הפלפלים ואת יתרת הבצל הפרוס ומבשלים עד שהם רכים, 8 דקות. קרסו את בשר העוף המבושל תוך השלכת העור והעצמות, והוסיפו את העוף לירקות. מבשלים עד שהוא מחומם דרך, 2 עד 3 דקות. מקציפים את האורז במזלג ומוסיפים את העוף והירקות לתערובת האורז. מערבבים פנימה את הזיתים, מפזרים את יתרת הכוסברה ומגישים.