קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

ארוז קון פולו

ארוז קון פולו
ארוז קון פולו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 54 גרם חלבון, 45 גרם שומן, ובסך הכל של 1049 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 45 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו רוטב ווסטרשייר, מלח, עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. הציון הזה די טוב. נסו ארוז קון פולו, ארוז קון פולו, ו ארוז קון פולו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את העוף, הבצל הרבעוני, 1 כוס מרק עוף, בירה, אדובו טעים, רוטב ווסטרשייר, 1/2 מהכוסברה והשום בסיר גדול או במחבת על אש גבוהה. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד שהעוף מבושל, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוציאים את העוף לצלחת ומניחים בצד להתקרר; פעם אחת מגניב לגרוס ולהניח בצד. מסננים את המרק לקערה דרך מסננת רשת דקה שמשליכה את נתחי הבצל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
יוצקים את המרק לכוס מדידה ומוסיפים מים להכנת 4 כוסות נוזלים. מחזירים אותו לסיר או למחבת ומוסיפים את האורז, האפונה, הגזר, השעועית הירוקה, הקטשופ והמלח. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
גב שומן חזירגב שומן חזיר
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
נותנים לנוזל להתאדות ממש מתחת לרמת האורז, כ -10 דקות, ואז מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים עד שהאורז רך ומבושל לחלוטין, 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
בינתיים ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מוסיפים את הפלפלים ואת יתרת הבצל הפרוס ומבשלים עד שהם רכים, 8 דקות. קרסו את בשר העוף המבושל תוך השלכת העור והעצמות, והוסיפו את העוף לירקות. מבשלים עד שהוא מחומם דרך, 2 עד 3 דקות. מקציפים את האורז במזלג ומוסיפים את העוף והירקות לתערובת האורז. מערבבים פנימה את הזיתים, מפזרים את יתרת הכוסברה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עוף מבושלעוף מבושל
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
7
שלב את כל החומרים הנמדדים בצנצנת זכוכית קטנה עם מכסה אטום ונער לתערובת. חנות במקום קריר ויבש עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס

מרכיבים

1גבינת פרמזן מגוררתאבקת achioteאבקת achiote21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, חתוך לקוביותגזר, חתוך לקוביות1קילוגרםעוף, חתוך ב 8 חתיכות הגשהעוף, חתוך ב 8 חתיכות הגשה9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף, תוצרת בית או מרק דל נתרן משומרמרק עוף, תוצרת בית או מרק דל נתרן משומר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כוסברה טריים וקצוציםעלי כוסברה טריים וקצוצים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה טרייה או קפואהאפונה טרייה או קפואה6שיני שום, קצוצות בערךשיני שום, קצוצות בערך1גבינת פרמזן מגוררתפרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי227פלפל האבנרושעועית ירוקה, גזוז ורבעיםשעועית ירוקה, גזוז ורבעים1פלפל ירוק, cored, זרע, מחוספס פרוס דקפלפל ירוק, cored, זרע, מחוספס פרוס דק1קרום: פירורי קרקר גרהםכמון טחוןכמון טחון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק1גבינת פרמזן מגוררתתיבול פלפל לימוןתיבול פלפל לימון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבירה קלה, כמו בירהבירה קלה, כמו בירה1גבינת פרמזן מגוררתאבקת בצל או פתיתיםאבקת בצל או פתיתים1גבינת פרמזן מגוררתאורגנו מיובשאורגנו מיובש1גבינת פרמזן מגוררתפתיתי פטרוזיליהפתיתי פטרוזיליה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפימנטו ממולא זיתיםפימנטו ממולא זיתים1גבינת פרמזן מגוררתועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח1אוראו ממולאים כפוליםועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח3קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח7101 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז לבןאורז לבן3קרום: פירורי קרקר גרהםרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר1( חצילים)בצל צהוב, רבע, בתוספת 1/2 בצל צהוב, פרוס דקבצל צהוב, רבע, בתוספת 1/2 בצל צהוב, פרוס דק