ארוז קון פולו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 54 גרם חלבון, 45 גרם שומן, ובסך הכל של 1049 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 45 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו רוטב ווסטרשייר, מלח, עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. הציון הזה די טוב. נסו ארוז קון פולו, ארוז קון פולו, ו ארוז קון פולו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את העוף, הבצל הרבעוני, 1 כוס מרק עוף, בירה, אדובו טעים, רוטב ווסטרשייר, 1/2 מהכוסברה והשום בסיר גדול או במחבת על אש גבוהה. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד שהעוף מבושל, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3 כפות שמן צמחי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוציאים את העוף לצלחת ומניחים בצד להתקרר; פעם אחת מגניב לגרוס ולהניח בצד. מסננים את המרק לקערה דרך מסננת רשת דקה שמשליכה את נתחי הבצל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים את המרק לכוס מדידה ומוסיפים מים להכנת 4 כוסות נוזלים. מחזירים אותו לסיר או למחבת ומוסיפים את האורז, האפונה, הגזר, השעועית הירוקה, הקטשופ והמלח. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
גב שומן חזיר
חבילת בשר חזיר פרוס דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
נותנים לנוזל להתאדות ממש מתחת לרמת האורז, כ -10 דקות, ואז מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים עד שהאורז רך ומבושל לחלוטין, 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
5
בינתיים ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הפלפלים ואת יתרת הבצל הפרוס ומבשלים עד שהם רכים, 8 דקות. קרסו את בשר העוף המבושל תוך השלכת העור והעצמות, והוסיפו את העוף לירקות. מבשלים עד שהוא מחומם דרך, 2 עד 3 דקות. מקציפים את האורז במזלג ומוסיפים את העוף והירקות לתערובת האורז. מערבבים פנימה את הזיתים, מפזרים את יתרת הכוסברה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עוף מבושל
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
3 כפות שמן צמחי
מים כדי לאפשר
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
בלילת לחם תירס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה גויה®
7
שלב את כל החומרים הנמדדים בצנצנת זכוכית קטנה עם מכסה אטום ונער לתערובת. חנות במקום קריר ויבש עד 2 שבועות.