זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך מיץ לימון, ביצים, גבינת עיזים montrachet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די טוב. מתכונים דומים: ארוחת בוקר ברוסקטה, ארוחת בוקר ברוסקטה, ו ארוחת בוקר ברוסקטה.
הוראות
1
טוסט הלחם ולשמור בזמן הכנת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
למריחה על טוסט אם רוצים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
2
מערבבים את הביצים, מים, טבסקו ומלח בקערה ומקציפים עד חלקה. במחבת חביתה גדולה שאינה מקל, להמיס את החמאה ולהוסיף את הביצים, ערבוב עם מרית עד הביצים מקושקשות בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבסקו
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מורחים את גבינת עיזים רכה באותה מידה על פרוסות טוסט.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
לחם אגוזי מלך וצימוקים
למריחה על טוסט אם רוצים
4
מוסיפים את הביצים המקושקשות על גבי גבינת העיזים וחותכים כל אחד מחתיכות הטוסט לשניים. שים 4 חצאים על כל צלחת ומקשטים עם עגבניות מיובשות, עלי בזיליקום טריים טפטוף עם פסטו בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
עגבניות מיובשות מצנצנת
בזיליקום פסטו
גבינת עיזים
למריחה על טוסט אם רוצים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מערבבים את כל החומרים, למעט שמן זית, בבלנדר. עם הבלנדר פועל, טפטוף איטי בשמן הזית.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.