ארוחת בוקר ברוסקטה עם פונטינה - ביצים מקושקשות וסלאמי
ארוחת בוקר Bruschetta עם ביצים מקושקשות פונטינה וסלאמי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 483 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. אם יש לכם לחם, פתיתי פלפל, גבינת פונטינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו קלבריאן מקושקשת ביצים עם Jalapeno פסטו ברוסקטה, ביצים מקושקשות רכות עם רומנו ופלפל שחור עם ברוסקטה עגבניות, ו ביצים מקושקשות בוריטו לארוחת בוקר (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם את התנור כדי לצלות ולסדר מתלה באמצע.מחסנית פרוסות סלאמי ולחתוך אותם לרצועות 1/4 אינץ ' רחב.
מניחים במחבת nonstick גדולה על חום בינוני-נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פריך, על 10 עד 15 דקות. בינתיים, להכין את תערובת הביצה וטוסט את הלחם.
מניחים את הביצים, חלב, פתיתי פלפל אדומים, ומלח ופלפל נמדדים בקערה גדולה לטאטא עד הביצים שבורות והתערובת משולבת היטב; להפריש.
מניחים את הלחם על תבנית אפייה, מברישים שכבה דקה של שמן על כל פרוסה, ומתבלים במלח ופלפל. צלוי עד השחמה קלוי, על 2 עד 3 דקות; להפריש.כאשר הסלמי מוכן, השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר אותו לצלחת מרופדת בנייר מגבת; להפריש.
יוצקים את תערובת הביצים לתוך המחבת.
תן לו לשבת ללא הפרעה עד הביצים רק להתחיל להגדיר סביב הקצוות, על 1 עד 2 דקות. באמצעות מרית גומי, לדחוף את הביצים מהקצוות למרכז.
תן לשבת שוב עד הקצוות להתחיל להגדיר, ואז להפיץ בחזרה לתוך שכבה אפילו. חזור, דוחף את הביצים מהקצוות למרכז כל 30 שניות, עד כמעט להגדיר, במשך זמן בישול כולל של כ 3 עד 5 דקות. (החלק העליון של הביצים עדיין צריך להיות רטוב מעט.)
מפזרים את הגבינה ומקפלים בעדינות עד שהוא נמס. לחלק את הביצים מעל הרמת הכוסית. תחלק את הטפנד באופן שווה על הביצים.