קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

ארוחת ערב: אספרגוס ומרק אורז עם פנצ'טה ופלפל שחור

ארוחת ערב: אספרגוס ומרק אורז עם פנצ'טה ופלפל שחור
ארוחת ערב הערב: אספרגוס ומרק אורז עם פנקטן ופלפל שחור עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 403 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו אספרגוס, בצל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: פלפל שחור-דבש סטייק עין, ארוחת ערב: מרק אספרגוס עם ביצה על טוסט, ו ארוחת ערב הערב: מרק סרטן אספרגוס (Sup Mang Tay Cua) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר 4 ליטר כבד, לחמם חצי שמן (2 כפות) על אש בינונית, ולאחר מכן להוסיף את הבצל וזיעה בעדינות במשך כעשר דקות עד שקוף אבל לא השחמה, ערבוב באופן קבוע.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים את האורז, המניה והמים לבצל, ואז מביאים לבשל ומבשלים, מכוסים היטב, עד שהאורז רך אבל לא רגשני, 12-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
3
במחבת 12 אינץ', לחמם את הנותרים 2 כפות שמן על חום בינוני גבוה, ולאחר מכן להוסיף את רסיסי אספרגוס ו pancetta ומערבבים מעיל. מבשלים ללא מגע עד שהקצוות מתחילים לצבוע, ואז מערבבים ומבשלים שוב, לא נגעו, חוזרים על התהליך עד שלכל דבר יש צבע נחמד והוא התכווץ על ידי כ 1/
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מוסיפים את תערובת הפנצ ' טה/אספרגוס למרק, יחד עם כמויות מדהימות של פלפל שחור. מרתיחים במשך 1 דקה ומגישים עם לחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
3/4 כוס ועוד 2 כפות דלעת משומרת3/4 כוס ועוד 2 כפות דלעת משומרת