ארוחת ערב: בשר חזיר עם ריבס, אגס, רוזמרין ודבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: בשר חזיר עם ריבס, אגס, רוזמרין ודבש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 343 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מרק עוף, אגס bosc, פילה חזירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו ארוחת ערב: בשר חזיר Tenderloin à la Mexicana, ארוחת ערב: כריך בשר חזיר, ו ארוחת ערב: בשר חזיר ממולא של ז'אק פפין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת אטומה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את שמן הזית למחבת החמה, ואחריו חזיר, לחתוך 2 חתיכות במידת הצורך. חום היטב מכל הצדדים, ואז טאק 2 גבעולי רוזמרין מתחת לבשר, להעביר לתנור ולהמשיך לבשל עד הטמפרטורה הפנימית של החזיר בנקודה העבה ביותר שלה מגיע 60°, 10 עד 20 דקות.
הסר את החזיר מהתנור, להעביר צלחת הגשה ואוהל עם רדיד. השליכי את הרוזמרין.
מניחים את מחבת sauté מעל חום בינוני ומוסיפים את השום, ריבס, אגס ואת sprig רוזמרין הנותרים. Sauté עד ריבס מתחיל להתרכך, 5 עד 7 דקות. עונה בקלילות.
יוצקים את הבירה ואת מרק / מים ולהפחית בחצי, 5 עד 7 דקות. מערבבים את הדבש והחמאה, ולאחר מכן לחץ על הרוטב למרות מסננת בסדר רשת.
חותכים את החזיר ומגישים עם רוטב ריבס.