ארוחת ערב הלילה: ניוקי סקווש עם רוטב בשר
ארוחת ערב: ניוקי סקווש עם רוטב בשר הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 628 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך מלח ופלפל, עגבניות משומר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ארוחת ערב: סקווש ופטריות הומיני, ארוחת ערב: Farfalle עם קיץ סקווש, ו ארוחת ערב: ריזוטו סקווש קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הדלעת במחבת צלייה, מכסים בנייר כסף, ומניחים בתנור. לבשל במשך שעה.
בינתיים, לזרוק את בשר חזיר ובשר לתוך מחבת גדולה על אש בינונית. לבשל, לשבור את החתיכות עם כף עץ, עד השחמה.
בינתיים, השמן לסיר גדול מעל חום בינוני, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, כ -20 דקות. לזרוק את העגבניות עם המיצים, ואז להפחית את החום ומבשלים.
יוצקים כמה שיותר שומן מן הבשר ככל האפשר ולאחר מכן להוסיף אותו לסיר.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. כאשר הסקווש נעשה, לגרוף את הבשר ואת המקום בקערה גדולה. מחית עם מחית תפוחי אדמה לכמה דקות.
מוסיפים את הביצים ומעכים עוד קצת.
מוסיפים את הקמח ומעבדים אותו עם הידיים, עד שהוא יוצר בצק רך.
עם כף, sccop עד כמה הבלילה ולהשתמש כף שנייה כדי לגרד את הבצק לתוך המים הרותחים. מבשלים עד הניוקי לעלות לחלק העליון של המים ולהעביר מגש חם. חזור עם שאר הבצק.
מגישים את הרוטב על הניוקי ומתבלים במלח.