ארוחת ערב הערב: סטייק קובייה א לה סולסברי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 499 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לך חרדל דיז'ון, פלפל, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת סטייק סולסברי HDTV, ארוחת ערב הלילה: סטייק חצאית עם רוטב סטייק תוצרת בית, ו ארוחת ערב: Momofuku סטייק Ssäm (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון מחממים ל 121°. בינתיים, לשפוך קמח, מלח, ופלפל שחור על צלחת גדולה ומערבבים היטב. לדלות כל סטייק קובייה בתערובת קמח, מתנער עודף.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
סטייק קובייה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיפים כף אחת כל שמן וחמאה לתנור ההולנדי. הפעל חום לגובה בינוני. כאשר שמן מנצנץ, להוסיף שני סטייקים קובייה. מבשלים במשך כארבע דקות בכל צד, או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק קובייה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
הסר סטייקים קובייה ולהניח בצד על צלחת. חזור על התהליך עם הנותרים שני סטייקים קובייה, הוספת עוד שמן וחמאה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סטייק קובייה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-
4
בזהירות לשפוך את כל השומן שנותר בתנור ההולנדי, ולאחר מכן להוסיף חמאה ושמן הנותרים. הפעל חום בינוני גבוה, וכאשר שמן מנצנץ, מוסיפים בצל, שום, ופטריות. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל הוא קרמל, כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
להוסיף יין. באמצעות מרית עץ, גרוטאות את כל חתיכות משחימים מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הוסף רוטב ווסטרשייר, חרדל, ומניה. מערבבים היטב, ואז מוסיפים סטייק קובייה, מלטפים אותם לרוטב ככל האפשר. מכסים תנור הולנדי ומניחים על מדף תחתון באמצע התנור. מבשלים עד מאוד רך, על 25 דקות.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות פלורה ספרינגס נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.