ארוחת ערב הלילה: סלמון מעושן עם שמיר קרם פרש על בייגלה לחמניה
זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 115 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. אם יש לכם נבטי אספסת, קרם פרש, שמיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו ארוחת ערב: סלט תפוחי אדמה עם סלמון מעושן וחזרת קרם Fraîche, לטרוף סלמון מעושן עם שמיר, בצל אדום וcrème Fraîche, ו קרקרים לחם שיפון עם פלפל-שמיר קרם פרש וסלמון מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד קרם פרש ושמיר בקערה בגודל בינוני.
קח לחמניית בייגלה אחת, וחתוך לשניים. Slather ½ כף שמיר קרם פרש על כל צד לחתוך.
מניחים לחמניית בסיס על צלחת קטנה. למעלה עם שתי אונקיות סלמון מעושן, שתי פרוסות של עגבניות, ארבע פרוסות מלפפון, כמה פרוסות של בצל אדום, ו ¼ כוס אספסת נבטים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין בדיעבד שרדונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.