ארוחת ערב הלילה: פניני סטייק צלע עם גבינת עיזים ובצל מקורמל
ארוחת ערב הלילה: פניני סטייק צלע עם גבינת עיזים ובצל מקורמל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 870 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קורנית, בזיליקום, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה מושלם עבור יום ולנטין. נסו ארוחת ערב הערב: צ'יפוטלה צלוי סטייק טורטה, ארוחת ערב: צלעות חזיר עם שומר מטוגן ובצל מקורמל, ו ארוחת ערב: נקניק איטלקי עם בצל קרמל, חרדל וג'ירדינריה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים גבינת עיזים, מנטה, בזיליקום, ותימין בקערה בגודל בינוני. מערבבים יחד עם מזלג ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כוסות שיני שום
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מתבלים את שני הצדדים של סטייק צלע עם מלח ופלפל. מחממים מחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סטייק צלע
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הוסף כף אחת של שמן קנולה. כאשר השמן מתחיל לעשן, להוסיף את סטייק האגף. מבשלים עד שחום היטב בצד אחד, שלוש עד ארבע דקות, ולאחר מכן להעיף. מבשלים עד השחמה בצד זה, שלוש עד ארבע דקות, ולאחר מכן להעביר ללוח חיתוך ולתת לו לנוח.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלע
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
4
להפחית את החום בינוני ולהוסיף את שאר השמן ואת הבצל. מערבבים היטב עד בצל מצופה בשמן, בערך דקה אחת. לאחר מכן מתבלים עם רבע כפית מלח ויוצקים בחומץ בלסמי. מבשלים מעל חום בינוני עד בצל רך ומקורמל, כ 20 דקות. כבה חום, ולהעביר בצל לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
פרוס דק סטייק האגף נגד התבואה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלע
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
6
הניחו את שמונה פרוסות הלחם. תמרח קצת גבינת עיזים בצד אחד של כל אחד. מחלקים את הבשר בין ארבע פרוסות לחם, ומתבלים במלח ופלפל. כפית כף או שתיים של בצל מקורמל על הסטייק. מעל כל אחד עם ארבעת פרוסות הלחם הנותרות, מוודא שגבינת העז מתפשטת כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמל
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה פרוס דק מעדניה חזה עוף מעושן
גבינת עיזים
רכז לימונדה מופשר, מחולק
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
מחממים לחץ פניני למדיום.
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניני
8
מניחים את הכריך פנימה ומבשלים עד כריכים משחימים היטב, כארבע דקות. כמו כן, אתה יכול מראש מחבת גריל בינוני.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
9
מניחים את הכריכים על גבי, ולשקול אותם עם מחבת ברזל כבדה. מבשלים אותם עד שחום היטב, כשלוש דקות בצד.
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מקור יין נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.