קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

ארוחת ערב הלילה: פניני סטייק צלע עם גבינת עיזים ובצל מקורמל

ארוחת ערב הלילה: פניני סטייק צלע עם גבינת עיזים ובצל מקורמל
ארוחת ערב הלילה: פניני סטייק צלע עם גבינת עיזים ובצל מקורמל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 870 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קורנית, בזיליקום, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה מושלם עבור יום ולנטין. נסו ארוחת ערב הערב: צ'יפוטלה צלוי סטייק טורטה, ארוחת ערב: צלעות חזיר עם שומר מטוגן ובצל מקורמל, ו ארוחת ערב: נקניק איטלקי עם בצל קרמל, חרדל וג'ירדינריה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים גבינת עיזים, מנטה, בזיליקום, ותימין בקערה בגודל בינוני. מערבבים יחד עם מזלג ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מתבלים את שני הצדדים של סטייק צלע עם מלח ופלפל. מחממים מחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סטייק צלעסטייק צלע
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הוסף כף אחת של שמן קנולה. כאשר השמן מתחיל לעשן, להוסיף את סטייק האגף. מבשלים עד שחום היטב בצד אחד, שלוש עד ארבע דקות, ולאחר מכן להעיף. מבשלים עד השחמה בצד זה, שלוש עד ארבע דקות, ולאחר מכן להעביר ללוח חיתוך ולתת לו לנוח.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
להפחית את החום בינוני ולהוסיף את שאר השמן ואת הבצל. מערבבים היטב עד בצל מצופה בשמן, בערך דקה אחת. לאחר מכן מתבלים עם רבע כפית מלח ויוצקים בחומץ בלסמי. מבשלים מעל חום בינוני עד בצל רך ומקורמל, כ 20 דקות. כבה חום, ולהעביר בצל לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
פרוס דק סטייק האגף נגד התבואה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
6
הניחו את שמונה פרוסות הלחם. תמרח קצת גבינת עיזים בצד אחד של כל אחד. מחלקים את הבשר בין ארבע פרוסות לחם, ומתבלים במלח ופלפל. כפית כף או שתיים של בצל מקורמל על הסטייק. מעל כל אחד עם ארבעת פרוסות הלחם הנותרות, מוודא שגבינת העז מתפשטת כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה פרוס דק מעדניה חזה עוף מעושןחבילה פרוס דק מעדניה חזה עוף מעושן
גבינת עיזיםגבינת עיזים
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
מחממים לחץ פניני למדיום.
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
8
מניחים את הכריך פנימה ומבשלים עד כריכים משחימים היטב, כארבע דקות. כמו כן, אתה יכול מראש מחבת גריל בינוני.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
9
מניחים את הכריכים על גבי, ולשקול אותם עם מחבת ברזל כבדה. מבשלים אותם עד שחום היטב, כשלוש דקות בצד.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
פורסים את הכריכים לשניים ומגישים.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מקור יין נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.