ארוחת ערב הערב: כרוב מסולסל ומרק תפוחי אדמה עם נקניק
ארוחת ערב: כרוב מסולסל ומרק תפוחי אדמה עם נקניק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 588 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם נקניק חזיר, בצל, כרוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: פוזילי עם נקניק, כרוב ועגבניות Sungold, ארוחת ערב: פריטטה תפוחי אדמה וקייל, ו ארוחת ערב: כרוב איטלקי ומרק פארו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית בתנור ההולנדי מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים נקניק ומבשלים, פירוק עם כף עץ, עד מתפורר ומתחיל חום, על 4 דקות.
מוסיפים בצל ומבשלים עד רך ומתחיל חום, 10-12 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים עד ריחני, 1-2 דקות יותר.
מוסיפים כרוב, תפוחי אדמה ונקניקיות שמורות, יחד עם כמה צביטות של מלח. מבשלים כשלוש דקות יותר, ואז מוסיפים ציר עוף ומביאים לרתיחה. מבשלים עד כרוב ותפוחי אדמה הם מכרז, על 30 דקות.
מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מחלקים לקערות ומעל עם פלפל שחור טרי ופרמזן מגוררת.