ארוחת ערב הערב: עוף, תפוחי אדמה וסלט צ'יפוטלה
ארוחת ערב הערב: עוף, תפוחי אדמה, וסלט צ'יפוטלה נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 747 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ סיידר, מלח, רגל עוף וירך, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו ארוחת ערב הלילה: צ'יפוטלה עוף סלט טאקו, ארוחת ערב: סלט תפוחי אדמה ואספרגוס עם רוטב חרדל, ו ארוחת ערב הלילה: תפוח אדמה חם Fingerling וסלט טונה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 2 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני על חום גבוה.
מוסיפים את העוף וחצי מהמלח ומפחיתים את החום למדיום. אם אתה משתמש לבשל בשר כהה במשך 23 דקות; בשר לבן רק צריך 1
כאשר נעשה להסיר את הבשר וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד עם לגרוס עם האצבעות או שני מזלגות. לזרוק בקערה.
בסיר בינוני אחר, מוסיפים את תפוחי האדמה, גזר וקורט של מלח. מכסים במים. מביאים לרתיחה ומבשלים 12 דקות.
לנקז ולהפעיל את תפוחי האדמה וגזר מתחת למים קרים עד מגניב. חותכים לחתיכות סנטימטר וחצי. לזרוק בקערה עם העוף.
קח 3 כפות של הנוזל כי העוף מבושל פנימה ושופכים אותו על תערובת עוף ותפוחי אדמה.
מוסיפים לזה את החומץ, אורגנו, 1/2 כפית מלח, בצל, ואת הצ ' יפוטלים. מערבבים היטב ומניחים בצד במשך 15 דקות בערך.
מוסיפים את החסה לקערה גדולה.
מוסיפים את תערובת העוף ואת האבוקדו הקצוץ. מתבלים במלח במידת הצורך.