קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

ארוחת ערב הערב: צלעות חזיר עם אגס ווידליה פאן רוטב

ארוחת ערב הערב: צלעות חזיר עם אגס ווידליה פאן רוטב
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו צלעות חזיר עם רוטב מחבת אגס ווידליה, ארוחת ערב: צלעות חזיר עם אבק קסמים, ו ארוחת ערב: פורצ'יני שפשף צלעות חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מדפים לתנור למצב בינוני נמוך יותר וחמם מראש תנור ל 425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים מלח, פלפל, וחצי כפית קמח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מפזרים תערובת משני צידי צלעות חזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
4
יוצקים שמן למחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' להגדיר על חום גבוה. כשזה רק מתחיל לעשן, להוסיף צלעות. מבשלים עד שהם עשירים וזהב חום בתחתית, כשלוש דקות. הפוך כל ומבשל עד שהצד השני הוא חום זהוב, כשלוש דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הפוך צלעות שוב, ולאחר מכן בזהירות להעביר מחבת ברזל לתנור. מבשלים עד הטמפרטורה הפנימית מגיע עד 60°, אשר צריך לקחת בערך 3 דקות. בדוק עם מדחום בשר. כאשר נעשה, בזהירות להסיר פאן.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מעבירים צלעות למגש ומכסים בנייר אלומיניום כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
מניחים מחבת ברזל יצוק מעל ראש בינוני נמוך ומוסיפים בצל, חצי אגסים, וחמאה. מבשלים עד הבצלים לרכך ולהפוך שקוף, כארבע דקות. מערבבים מדי פעם, מגרד כל חתיכות משחימים את מחבת עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
יוצקים ציר עוף לתוך קערה בגודל בינוני לטאטא בקמח שנותר. ודא שאין גושים.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
יוצקים את זה למחבת ברזל יצוק יחד עם שרי, וחומץ. הפעל חום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הוסף כל מיצים מצלחת מחזיק צלעות חזיר. מבשלים במרץ, ערבוב לעתים קרובות, עד מופחת בחצי, על 4 דקות. כבה את החום, להוסיף אגסים שנותרו ומערבבים היטב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלעות חזירצלעות חזיר
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
11
מגישים צלעות חזיר עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
12
מקשטים עם בצל ירוק קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 62 דולר.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.