ארוחת ערב הערב: תפוח, ארוגולה, וסלט פנצ'טה עם ביצי שליו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: תפוח, ארוגולה, וסלט פנצ'טה עם ביצי שליו. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 533 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 42 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, מיץ לימון, חומץ שמפניה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ רציני אוכל יש 23 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: חם Chanterelle וסלט פנצ'טה, ארוחת ערב: סלט ביצים בקארי עם ארוגולן ופיסטוקים, ו ארוחת ערב הערב: סלט סטייק עם רוטב בלסמי וארוגולה נבולה.
הוראות
מוסיפים את ביצי השליו לסיר בגודל בינוני. מכסים במים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה ולבשל במשך שלוש דקות.
לנקז את הביצים, ולאחר מכן לזרוק באמבט מי קרח.
תן להם להסתובב במשך חמש דקות, ולאחר מכן לקלף, פרוס דק.
מערבבים את החומץ, דבש, מיץ לימון, מלח ופלפל בקערה. תוך לטאטא הכל יחד, לאט לטפטף ב 3 כפות של השמן.
הוסף את pancetta למחבת לא מקל להגדיר על חום בינוני. לבשל עד רק פריך, על 5 דקות.
בקערה גדולה, לשלב את התפוחים, ארוגולה, פנצ ' טה, ביצי שליו, ואת ההלבשה. לזרוק היטב, ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.