קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

ארוחת ערב: וולשית Rarebit עם כרוב ניצנים

ארוחת ערב: וולשית Rarebit עם כרוב ניצנים
ארוחת ערב: וולשית Rarebit עם כרוב ניצנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 727 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בירה, מלח ופלפל, ביצה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: ארוחת ערב: Momofuku כרוב ניצנים, ארוחת ערב: כרוב ניצנים עם צ'וריסו, ו ארוחת ערב: טופו מקורמל עם כרוב ניצנים.

הוראות

1
עבור כרוב ניצנים: להתאים מדפים תנור נמוך באמצע העליון עמדות ביניים וחימום מראש תנור ל 400 ° F.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
יוצקים שמן קנולה למחבת ברזל גדולה להגדיר על חום בינוני. כאשר השמן מתחיל להבהב להוסיף נבטים לחתוך בצד למטה. מבשלים עד נבטים מתחילים חום על הקרקעית, על 10 דקות. לזרוק נבטים עם כף עץ ולהעביר מחבת לתנור. מבשלים עד ירוק רך ובהיר, כשמונה דקות, תוך ערבוב לאחר ארבע דקות. כבה את התנור והנח נבטים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
נבטיםנבטים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
עבור Rarebit וולשי: למלא סיר בגודל בינוני עם מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מניחים קערת מתכת גדולה על גבי עבור דוד כפול.
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
תוסיף חמאה. כשהוא נמס, יוצקים בירה. כאשר הבירה חמה, להקציף בגבינה, הוספת רבע כוס בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
כאשר כל הגבינה נמסה, לאט להוסיף ביצה מוכה, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
מוסיפים רוטב ווסטרשייר, מלח, פפריקה, חרדל, פתיתי פלפל אדום. ממשיכים לטאטא, ומבשלים עד שהרוטב מתחיל להתעבות, בערך דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
מניחים שתי פרוסות לחם על כל צלחת, וכפית על מספיק רוטב גבינה כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
9
מגישים עם כרוב ניצנים בצד.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים