ארוחת ערב: וולשית Rarebit עם כרוב ניצנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 727 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בירה, מלח ופלפל, ביצה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: ארוחת ערב: Momofuku כרוב ניצנים, ארוחת ערב: כרוב ניצנים עם צ'וריסו, ו ארוחת ערב: טופו מקורמל עם כרוב ניצנים.
הוראות
1
עבור כרוב ניצנים: להתאים מדפים תנור נמוך באמצע העליון עמדות ביניים וחימום מראש תנור ל 400 ° F.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
יוצקים שמן קנולה למחבת ברזל גדולה להגדיר על חום בינוני. כאשר השמן מתחיל להבהב להוסיף נבטים לחתוך בצד למטה. מבשלים עד נבטים מתחילים חום על הקרקעית, על 10 דקות. לזרוק נבטים עם כף עץ ולהעביר מחבת לתנור. מבשלים עד ירוק רך ובהיר, כשמונה דקות, תוך ערבוב לאחר ארבע דקות. כבה את התנור והנח נבטים בצד.