ארוחת ערב: סלט קפרזה אפרסק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: סלט קפרזה אפרסק. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. אם יש לכם חומץ בלסמי, עלי בזיליקום, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפרסקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל כמו אפרסקים עוגה כקינוח. 64 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: ארוחת ערב: צדפות ים alla קפרזה, ארוחת ערב הלילה: פורטבלו בגריל וכריך אפרסק, ו ארוחת ערב: סלט ביצים עם שומר.
הוראות
חצי כל אפרסק, להסיר את הבור, ולפרוס. פורסים את המוצרלה וקורעים את עלי הבזיליקום.
מסדרים אפרסקים ומוצרלה על צלחת גדולה.
לטפטף עם שמן זית וחומץ לפי הטעם (המטרה של 3-1 מנה של שמן לחומץ).
מפזרים מלח, פלפל ובזיליקום.