ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות)
אם יש לכם ספגטי, פטרוזיליה, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: ספגטי ברוטב עגבניות ג'ינג'ר, ארוחת ערב: ספגטי עם עגבניות ומיץ תפוזים, ו ספגטי עם זיתים ועגבניות (ספגטי אלה פוטנסקה) (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים חצי שמן למחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים את השום ומבשלים עד שהוא ריחני, כדקה או שתיים. לזרוק את פחית עגבניות ולהפוך את החום בינוני גבוה. לשבור את העגבניות עם כף עץ. מבשלים עד שהרוטב התעבה, כ -15 דקות.
בעוד העגבניות מבשלות, יוצקים את שאר השמן למחבת אחרת ומוסיפים את הפטריות הפרוסות. מבשלים מעל חום בינוני עד שהם מתחילים לשחרר מים, על 5 דקות. הפעל חום נמוך, מתבלים במלח, ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים את הספגטי ומבשלים על פי ההוראות על הקופסה עד אל דנטה.
להעביר למחבת עם רוטב עגבניות, לזרוק עד מצופה.
מוסיפים את הפטריות, וזורקים.
מגישים עם קומץ של גבינה, טפטוף של שמן זית טוב, ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.