ארוחת ערב: ספגטי עם בוטרגה ושקדים
ארוחת ערב: ספגטי עם בוטרגן ושקדים הוא טבעוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 631 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, פטרוזיליה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות), ארוחת ערב: חומוס עם טלה ושקדים טחונים, ו ארוחת ערב: בוסטון חסה עם שקדים קלויים קרוטונים זנגביל.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיף את הפסטה ומבשל על פי ההוראות על הקופסה.
יוצקים את השמן למחבת גדולה להגדיר על חום בינוני.
מוסיף את השום, חצי פטרוזיליה, פתיתי פלפל חמים. מבשלים לרגע, או עד ריחני מאוד. הפעל את החום ולהוסיף מחצית בוטרגה.
מעבירים את תערובת השום והפטרוזיליה לקערה גדולה. כאשר הפסטה מסתיימת לבשל, להזמין 1/4 כוס מים פסטה ולאחר מכן לנקז את הפסטה במסננת.
מוסיפים את הפסטה לקערה הגדולה ומערבבים היטב.
מוסיפים את שאר הפטרוזיליה והבוטרגה.
מגישים עם קומץ של שקדים קצוצים. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.