קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

ארוחת ערב: עוף בסגנון קטנזרו

ארוחת ערב: עוף בסגנון קטנזרו
אם יש לך מיץ לימון, שמן זית, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: עוף בסגנון Huasteca בחפרפרת, ארוחת ערב הערב: מרק עוף עם אטריות בסגנון סצ'ואן, ו ארוחת ערב הלילה: עוף טחון בסגנון תאילנדי עם בזיליקום וצ'ילי (מתכונים דומים).

הוראות

1
להניח את חזה העוף בצד על קרש חיתוך ולהסיר את עצם הבריח (הידוע גם בשם עצם הבריח, ליד הצוואר). הפוך את העוף מעל, באמצעות מזמרה מטבח או סכין כבדה, לחתוך לאורך שני הצדדים של עמוד השדרה כדי להסיר אותו. לשטח את העוף ולהסיר את בית החזה ועצם החזה. בסופו של דבר, אתה צריך להיות עוף ללא עצמות למעט הרגליים והכנפיים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מערבבים פירורי לחם, פטרוזיליה, אנשובי, גרידת לימון, אגוז מוסקט, קינמון, וחצי הצלפים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
אנשוביאנשובי
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
3
טפטוף עם שלוש כפות שמן זית. כפית שני שלישים של המילוי למרכז העוף, ואז לקפל אותו סגור, מצמיד עם קיסמים שבו עמוד השדרה היה אמור להיות. החלק את שאר המילוי מתחת לעור השד. הצמד את העוף סגור בכל מקום אחר המילוי עלול לשפוך החוצה באמצעות קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
4
מחממים את השמן הנותר במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את העוף בנוחות מעל חום בינוני עד הבהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים עוף, צד התפר למטה, ומבשלים, מכוסה, במשך חמש דקות, ואז בזהירות להסתובב ולחזור על הצד השני.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
הפוך את העוף שוב ולפזר את הבצלים סביבו. מנמיכים את החום בינוני-נמוך, מכסים, ומבשלים את העוף עד הבצל מכרז ושפע של מיצים שהצטברו במחבת, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
לחשוף את העוף, לפזר את הצלפים הנותרים, מיץ לימון, וחומץ. מכסים וממשיכים לבשל עד שהעוף רך ומיצי הפאן הפכו לקרמל ומרוכזים.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
הסר עוף לנוח, ממשיך לבשל את מיצי פאן ובצל, במידת הצורך, כדי להתרכז ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מגישים עוף עם בצל ומיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)