ארוחת ערב: פלפל ונקניק ראגו עם פולנטה
גשו לסופר וקנו אורגנו, גבינת פרמזן, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. נסו ארוחת ערב הערב: תפוחי אדמה ז'קט עם ראגו פטריות, ארוחת ערב הלילה: כרוב ופטריות עם פולנטה שמנת, ו ארוחת ערב הלילה: פולנטה עם תרד 'סגנון רומי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מאוד (12 או 14 אינץ') מחממים 6 כפות שמן על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיף את הבצל, פלפלים, פתיתי צ ' ילי אורגנו, ומבשלים עד רך, 8-10 דקות. כף בתוך רסק עגבניות ומערבבים לתוך הירקות. מבשלים עד שצבעו כהה, נזהרים לא לשרוף אותו.
מוסיפים את היין האדום, מנמיכים את החום לרתיחה ומבשלים במשך 15 דקות נוספות.
במחבת שנייה גדולה מספיק כדי להחזיק את הנקניקיות נוחות, לחמם את הכף האחרונה של שמן על חום בינוני. כאשר הוא מנצנץ, מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים מבלי להסתובב עד החלק התחתון הוא זהב כהה, 7-10 דקות. בזהירות להפוך את הנקניקיות ולהוסיף את תערובת הפלפל למחבת.
מוסיפים כוס מים ומביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך 20 דקות, מוסיפים מים במידת הצורך כדי לשמור על עקביות של ראגו.
אם תרצה, מערבבים בפרמזן וחמאה לתוך הפולנטה, ולאחר מכן לחלק בין קערות רדודות. למעלה עם ראגו ומגישים.