קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות25
מגזין

ארוחת ערב: פלפל ונקניק ראגו עם פולנטה

ארוחת ערב: פלפל ונקניק ראגו עם פולנטה
גשו לסופר וקנו אורגנו, גבינת פרמזן, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. נסו ארוחת ערב הערב: תפוחי אדמה ז'קט עם ראגו פטריות, ארוחת ערב הלילה: כרוב ופטריות עם פולנטה שמנת, ו ארוחת ערב הלילה: פולנטה עם תרד 'סגנון רומי (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה מאוד (12 או 14 אינץ') מחממים 6 כפות שמן על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיף את הבצל, פלפלים, פתיתי צ ' ילי אורגנו, ומבשלים עד רך, 8-10 דקות. כף בתוך רסק עגבניות ומערבבים לתוך הירקות. מבשלים עד שצבעו כהה, נזהרים לא לשרוף אותו.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את היין האדום, מנמיכים את החום לרתיחה ומבשלים במשך 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
4
במחבת שנייה גדולה מספיק כדי להחזיק את הנקניקיות נוחות, לחמם את הכף האחרונה של שמן על חום בינוני. כאשר הוא מנצנץ, מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים מבלי להסתובב עד החלק התחתון הוא זהב כהה, 7-10 דקות. בזהירות להפוך את הנקניקיות ולהוסיף את תערובת הפלפל למחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים כוס מים ומביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך 20 דקות, מוסיפים מים במידת הצורך כדי לשמור על עקביות של ראגו.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
6
אם תרצה, מערבבים בפרמזן וחמאה לתוך הפולנטה, ולאחר מכן לחלק בין קערות רדודות. למעלה עם ראגו ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o