ארוחת ערב: "פסטן אלה נורמה" עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 712 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חצילים, מלח ופלפל, פסטה קצרה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-60 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: Pastan Alla Puttanesca, ארוחת ערב: Pastan alla Vongole, ו ארוחת ערב: פסטאן אלה בורינה (פסטה ברוטב כפרי) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, מפזרים את החצילים במלח ומאפשרים לנקז על מגבות נייר במשך 10 דקות, ואז אבק עם קמח.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
גב שומן חזיר
2
חום 1 1/2 כפות של השמן במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ, ולאחר מכן להוסיף אחד שיני שום ניפוץ. מבשלים עד הזהב, על 1 דקות, ולאחר מכן להסיר ולהוסיף חצי החצילים. מבשלים את החצילים, ערבוב מדי פעם, עד הזהב אבל עדיין רך מבפנים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
אורזו או פסטה בצורת אורז
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר לנקז על מגבות נייר. חזור עם השום והחציל הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
חום שנותר שמן כפות על חום בינוני באותו מחבת עד מנצנץ, ולאחר מכן להוסיף את הבצל. מבשלים עד קל זהב ורך, על 7 דקות. בינתיים, לחמם את רוטב העגבניות בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הבצל המבושל לרוטב העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
מבשלים את הפסטה עד כמה דקות הרחק אל דנטה, ולאחר מכן לנקז, בהזמנת 1 כוס מים בישול הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
7
מוסיפים את הפסטה לרוטב, באמצעות מי פסטה לפי הצורך כדי לשמור על עקביות נחמדה, ומבשלים עד הפסטה היא אל דנטה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
טיפים עגולים לפינה #4
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודו
8
מוסיפים את חתיכות חצילים ובזיליקום, מערבבים לשלב, וחום דרך. נחלק לקערות ונעלה עם הריקוטה.